Och debatten fortsätter . . .

Hahaha, oh my gosh.. hur långt kan man låta det gå? Tänkte ge er en liten del av "debatten". Men först ska jag förklara lite hur det hela uppstod. Jag bytte profilbild på facebook där min frisyr syndes tydligt och kort där efter fick jag ett logginlägg som löd "Har du slagit i huvudet eller???" kan tillägga att jag inte känner denna personen jätteväl längre.. efter det inlägget kom ett nytt som löd "nej men du har ju slagit i huvudet.. vrf rakar alla brudar skallen det e som om ni ska ta reda på vilken kön ni e... det e inte snyggt. emely fixa tillbax ditt hår.. blir galen på dig"

Kort därpå kom det även upp ett inlägg bland "nyheter" så att alla andra kunde se & där blev det en jävla debatt. Detta är bara en LITEN del av skiten, jag har endast skrivit två gånger till denne. Det jag hängde upp lite mig på var att det är tydligen okej att säga något i stil med "dom är svenskar du måste fatta det, det är därför dom rakar sig" men vi kan aldrig någonsin blanda ihop något vi tycker dåligt om med utländska.. vad skulle hända då? Det skulle bli ett jävla liv ;) Men då måste jag faktiskt få vara ärlig med en sak, vilka är det som säger till sina tjejer "du kan int se ut sådär, så får du inte se ut.. gör så!" & ställer en massa krav på sina tjejer?! Tack gode gud att jag lever i ett individorienterat land :P

Måste få säga att det är sjukt att så många orkar lägga negativ energi på någon annan! Jag älskar min frisyr och ingen kan säga till mig att jag inte kan se ut som jag vill ;) Jag kan bara skratta åt detta, för jag tycker det är så enormt onödigt och grymt tragiskt att man inte har något bättre för sig än att klaga på andra :) Jag är glad att det var mig denne personen skrev detta till då jag inte bryr mig ett skit och inte tar åt mig, hade det vart till någon annan dock som kanske inte tar det på samma sätt som jag så hade det vart grymt synd. Alla kan tycka olika såklart, men alla har också rätt att se ut som dom vill och vara som dom vill.. tänk på det :)Kommentarer
Postat av: emmi

folk e verkligen sjuka alltså du e jättefin i håret bry dig inte ..kramar :)

2010-09-04 @ 23:26:11
Postat av: Sara

Jösses! Skit i dom fan, har man inget liv så får man skaffa. Men dom har la missuppfattat de hela, och ger sig in på andras liv istället.

2010-09-05 @ 08:47:56
URL: http://znarisch.soclog.se
Postat av: Karoline K

Man märker ju att det är killen som har mindrevärdeskomplex och är rädd att det kvinnliga könet ska överglänsa han så då tar han till detta.Du är skit snygg ;)

2010-09-05 @ 12:36:37
URL: http://mellenie.blogg.se/
Postat av: steffi

skit i vad dom idioterna säger, jag tycker du är super duper skit snygg i det så fortsätt göra vad du vill med ditt hår. dom andra är bara tråkiga jävlar som inte vågar göra några förändringar så you go girl :)

2010-09-06 @ 16:01:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0