Sol och bad.

Idag har det vart så sjukt varmt vid havet, vi låg och dega allihop. Men as skönt var det, jag och Stephanie låg i havet som strandade valar ett bra tag. Så underbart jävla härligt! Blev cider för mig och Steffi och öl för killarna + god mat :) Älskade hunden var dock jävligt uttråkad men han fick också badat lite. När jag låg där i havet så längtade jag så sjukt mycket till Bornholm som vi ska till vecka 29, om tre veckor. Kommer bli jäkligt skönt att komma ifrån Sverige lite, även om jag ändå är i Danmark/Köpenhamn mycket så ska det ändå bli skönare att komma till ön. Jag gillar verkligen Danmark, sjukt fint överallt typ.

Jag och mitt M har funderat över lite saker också, tänker dock inte dela med mig utav det än. Dumt att skriva något som kanske inte blir av, det är absolut inte hemligt men bara onödigt att nämna det nu ifall det inte skulle bli så. Så familjen kommer säkert undra nu men då är det bara att fråga eller så hinner jag nämna det innan :P

Men nu ska jag sätta mig på balkongen och svalka lite i skuggan, det är varmt i lägenheten och jag har precis duschat av mig allt saltvatten så ska bli skönt att sitta i skuggan litegrann :) Ciao♥Summer love !!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0