Första designen klar.

Då var Sannas bloggdesign färdig, ska börja med syrrans efter att jag slängt i mig lite mat. Eller ja, börja och börja.. jag ska göra klart den för den ligger redan uppe på hennes blogg men den är inte färdig än! Jag har inte ens börjat med kodningen så det är ju det som gör hela designen som är kvar. Efter syrrans design har jag Gina's att göra så det blir snart att kontakta henne också! :) Nu ska jag slänga i mig lite mat sedan dricka massa te med honung, skethals!


För att komma till Sannas blogg kan ni klicka på bilden här nedanför :)


Likt en förbannelse.

Förkyld. Likt en förbannelse! Varje morgon vaknar jag upp med en röst likt en gammal gubbe som knappt har kraft till att få fram ett ord. Hörseln ska vi inte tala om, också som en gammal gubbes. Hostan börjar bli allt mer jobbig, varför ska jag bli förkyld? Och varför bryter det aldrig ut ordentligt så jag ligger riktigt sjuk en vecka och sen är frisk året om, nej det ska ligga där och lura och komma fram då man som minst vill bli sjuk?! Äh, nu ska jag inte klaga men så är denna dagen. Imorgon är det en ny vecka med nya möjligheter, jag har bestämt att jag ska bli frisk imorgon. Vi får se om jag lyckas ;)

Nu ska jag göra klart Sannas design, koderna var väldigt annorlunda mot vad dem har vart innan så det har tagit mycket längre tid än vad det annars hade gjort ;/ Men det är bara att ligga i ;)

Godmorgon

Jag vaknade med hes röst idag också, sjukt. Så nu har jag tagit en varm dusch och sitter här och dricker te med honung, ska snart gå ut på en 1½ timmas promenad med Buddah sen ska jag möta upp MayAnn för bio på Royal, såklart Avatar 3D. Hoppas min röst blir bättre, MayAnn skrattade som fan när jag svarade i telefonen och jag kan tänka mig hur det låter ;D haha! Så nu kanske det är dags att göra sig iordning så man hinner till bion, vore ju toppen om man skulle missa den. Uppdaterar mer senare när jag kommit hem och då ska jag göra klart Sannas design så den kommer upp ikväll, sedan blir det syrrans som förmodligen också kommer upp ikväll eller imorgon bitti. Ha en bra dag i kylan, hörs sen ♥ ♥

Leva ut!

Att någonting kan trötta ut en så otroligt jävla mycket, det är sinnessjukt! Skulle egentligen vilja skriva av mig så det ryker om raderna, men det är onödigt. Idag skulle jag följt med Mayann till gymmet men känner mig inte riktigt på topp, varken kroppen eller humöret. Ska snart käka ugnsstekt lax m. potatis och god sås, M jobbar på som vanligt.. här sitter jag i mörkret för mig själv och utanför blåser storm och snö. Vad gör man? Får nog hitta någon bra film att kolla på, skulle inte vara fel om någon vän kunde ställa upp och komma hit. But no!För mig är det dags att leva fullt ut nu, att tänka på mig själv för en gångs skull. Dels för att jag behöver det och dels för att det inte lönar sig att tänka på andra om man inte får någonting tillbaka. Jag vet att jag är en bra människa oavsett vad någon påstår. Med tiden så lär man sig glömma, man förändras och går vidare. Jag har hittat mig själv och ingen ska förstöra det. Jag har alltid brytt mig om andra, ställt upp för andra och försökt hjälpa dem.. oftast känns det som man inte får någonting tillbaka. Jag tar förgivet att man ska ge och ta! Jag ger och ger men lyckas inte ta någonting tillbaka! Det tog mig två år innan jag började trivas i Malmö, nu känner jag Malmö som mitt hem och jag trivs som handen i handsken. Det som hindrade mig från att känna var mitt jobb, men nu när jag trivs och har hittat mig själv så tänker jag leva ut. Jag tänker hitta nya vägar, nya intressen och nya möjligheter. Som egentligen alltid funnits där men som jag bara inte kunnat ta fram. Jag har ett liv med M, en underbar lägenhet och världens snällaste och finaste hund, det är nu jag ska börja leva på riktigt.. som en vuxen och ansvarsfull människa. Bli mer mån om mig själv och bara leva livet som aldrig förr på ett helt nytt sätt. ♥ ♥


Godmorgon!

Det blev inte så mycket uppdatering igår, var och hälsade på nyinflyttade Jenny i hennes söta lilla lägenhet :) Trevligt! Det blev ingen bio igår trots allt, men det blir nog i helgen istället. Jag har vart ute med hunden på en långpromenad nyss och har slängt i mig lite frulle så snart blir det duschen!


Jag låter videon tala för sig själv.

Jag ryser!Jag förstår inte hur någon jävla äcklig människa utan känslor kan göra såhär. Och folk säger att dessa hundar är dumma i huvudet? Inte så jävla konstigt när människor behandlar dem som de gör, att människor utnyttjar hundens utseende och gör den till ett jävla monster, vem är monstret egentligen?!!! Usch, vad arg det gör mig. Stackars djur. Dem förtjänar det inte, dem förtjänar ett underbart liv. Dem är jättefina hundar utan och inom bara man behandlar dem med kärlek och omtanke.
Underbara, älskade!


Godmorgon!

Idag vaknade jag med strålande sol och en väldigt skön "värme" ute faktiskt, man kan känna solens värme! Det är som en vårdag fast med en massa snö, fåglarna sjunger sina vår sånger. Om bara tiden kunde gå lite snabbare nu! Jag ska snart hoppa in i duschen, sätta på hög musik.. det får bli Gentleman idag med tanke på vädret. Gentleman får mig att känna sommaren, jag tillåter inte mig själv förstöra låtarna genom att lyssna på dem på vintrarna eller när det är dåligt väder. Dem ska förbli låtar som spelas tillsammans med vårkänsla eller sommarvärme :) Det blev ingen bio igår förresten eftersom Mayann blev tvungen att passa sin systers barn, men idag har vi reserverat två perfekta platser klockan 21:00.

Slänger in någon bild på mig efter duschen, just nu ser jag ut som ett troll ;) Så länge lägger jag in en låt.


Svar på tal

dennis om Allt detta snack om att Jay-Z..:
Ditt inlägg säger inte ett jävla piss om illuminati!

Svar:
PRECIS! Det är inte heller meningen att det ska säga någonting om Illuminati för att symbolerna har inte med Illuminati att göra över huvudtaget. Som du kan läsa under sätter alla sitt värde på symboler och det jag säger i mitt inlägg är vad kändisarna symboliserar.

Horus öga (Wedjat; även Ras öga) eller (”Udjat”) är en fornegyptisk symbol för vaksamhet och gudomligt skydd, företrädelsevis från Horus eller Ra. Den förekommer ofta på skyddsamuletter. Symbolen syns vanligen på avbilder av Horus mor, Isis, liksom gudomligheter nära förknippade med henne. Ögat är en kraftfull symbol och symboliserar makten att se, upplysa och handla. Horus var sedan äldsta tid symbolen för faraos person och stod för mod och styrka. Ögat ansågs som symbol ha läkande krafter, och bars ofta som symbol i Egypten som skydd mot en förtida död.

De gamla egyptierna använde också Horus öga för att skriva bråktal, se Binära talsystemet.

Även i andra religioner spelar ögat en stor roll. Oden offrar exempelvis sitt ena öga för visdom.


Inside outfit.

Älskar min mya tisha och det var rea på den så det var ett plus i kanten! Denna outfiten fick det bli idag, inomhus och enkelt. Ute är det snöstorm så då åker mjukisarna på över och någon mysig tröja ♥
Godkväll

Nu sitter jag här med mitt älskade glas cola, min hals är inte det minsta bättre. Jag har inte ont men min röst vill inte mer! Imorgon blir det bio på kvällen med Mayann, eftersom jag är helt late så ska vi kolla på Avatar fast i 3D. M var och kollade på den här om dagen med grannen fast utan 3D, jag vill ha det bästa och 3D kommer vara awesome. Sen när Gremlins 3 kommer i 3Dmåste jag se den, hoppas den kommer bli bra :D Än vet dem inte om det ska bli en uppföljare eller en nyinspelning men jag tror den kommer bli grym ändå, jag hoppas det. Just nu håller jag på att tanka hem Gremlins 1 och 2, nostalgi på hög nivå måste jag säga!

GIZMO SJUNGER, den söta gremlingen! Kolla på den om ni vill se hur söt han är, lägger upp en video på sången men där finns det bara en bild på honom, inte lika söt :D haha.
Ser att nya har hittat hit.

Fun! Tror det är för inlägget nedan. Stör mig lite när personer yttrar sig när dem inte är pålästa eller åtminstonde inte vet. Så :) Idag har jag bara legat hemma, blev grymt hes igår och det är inte bättre idag vill jag lova. Har ganska tråkigt men ska snart ta en liten promenad med hunden i kylan, för jesus vad kallt det har blivit igen. Lite tröttsamt är det ju ;/ Vill ha vår. Nej, men nu måste jag ta tag i lite saker innan jag springer ut med hunden, bla disk!

En cpbild på mig, busade med voven och då kom en kamera farandes & man måste posa i alla lägen har jag hört? Man kan tro det iallafall när man kollar på andra bloggare, HAHA ;D


Allt detta snack om att Jay-Z..

Allt detta snack om att Jay-Z och Rihanna dyrkar djävulen tycker jag är riktigt löjligt, och jag tror att väldigt många har misstolkat triangeln och ögat som dem syboliserar. Jag har pratat om det innan och gör det igen, folk tar förgivet att det första dem hör eller läser ska stämma. Här har ni en bra förklaring till tecknens betydelse..

Alltså..

Triangeln = En symbol för Gud. En liksidig triangel som har innebörden Fadern, Sonen och den Heliga Anden.

Ögat (Horus öga) = I det forna Egypten fanns samma öga som symbol, guden Horus öga, som även där stod för gudomligt skydd eller vaksamhet.

Sedan att "i konspirationsteorier och filmer som ”Änglar och demoner” är den symbol för det hemliga brödraskapet Illuminati som vill nå världsherravälde." så håller jag med om detta -> "– Det finns ju sällskap som använder symboler och lägger sina egna värden i dem." 

Att vissa använder symbolerna och lägger egna värden i dem är inte helt ovanligt, inte alls! Detta är alltså vad dessa tecken egentligen betyder, det andra är bara "påhitt"..  vill ni läsa om det hela så läs hela inlägget!Symbolik används flitigt i religioner och ideologier av olika slag, bland annat för att skapa en gemenskap och förstärka budskapet. Triangeln med ett öga i får ofta vara symbol för konspirationsteorier och används även av organisationer som Frimurarorden. Faktum är att den finns i de flesta kyrkor också, till exempel ser man den i Sunne, Brunflo och Frösö kyrka. På den sistnämnda sitter den ovanför ingången, i det fallet med en sol i stället för ett öga.
Triangeln är en symbol för Gud. En liksidig triangel som har innebörden Fadern, Sonen och den Heliga Ande, berättar Göran Modén, kyrkoherde i Frösö församling.
– Det är den heliga treenigheten och den finns på flera platser i kyrkan, i taket och ovanför läktaren, så det är kanske en av de mest använda symbolerna. Att just den symbolen finns på den amerikanska dollarsedeln diskuteras gärna av konspirationsteoretiker på Internet, men enligt Göran Modén är det i precis samma betydelse som i den svenska kyrkan.
Leif Jarlbjörn, präst i Brunflo församling, menar att ögat kan tolkas på två olika sätt.
– Antingen är det att du ska komma ihåg att du är sedd, akta dig för hur du lever, du blir straffad. Eller att Gud ser dig, du är aldrig glömd. Beroende på vilken gudsbild man vill förmedla, båda finns.
I det forna Egypten fanns samma öga som symbol, guden Horus öga, som även där stod för gudomligt skydd eller vaksamhet, och i konspirationsteorier och filmer som ”Änglar och demoner” är den symbol för det hemliga brödraskapet Illuminati som vill nå världsherravälde. Leif Jarlbjörn har läst boken och är medveten om företeelsen.
– Det finns ju sällskap som använder symboler och lägger sina egna värden i dem, säger han och förklarar gärna för ovana besökare vad triangeln betyder i det här sammanhanget.
En mystisk företeelse i Brunflo kyrka är den svarta fågeln högst upp på altaret, till skillnad från den vanliga vita duvan. Och till detta finns inte någon direkt förklaring.
– Vi tror ju att det är en duva, som kanske blivit svedd av sotet från ljusen. Men då borde ju mer än endast fågeln sotats ner. Ett alternativ är att den som tillverkat altaret på 1700-talet, Johan Edler, smugit med en korp från asatron.
– Men vi tolkar det som att det är en duva, säger Leif Jarlbjörn.
I Sunne kyrka finns ett altare från 1600-talet. Och förutom änglar finns även bilder av demonhuvuden, som man kanske inte förväntar sig se i en kyrka. Men det är vanligt som utsmyckning, enligt Maria Nilsson, komminister i Sunne. Hon påpekar också att även änglarna inte alltid är så väna i Bibeln som i konsten.
– De ger ofta ett skrämmande intryck i Bibeln. Till exempel seraferna, de högsta änglarna, vars namn på hebreiska betyder brinnande eller orm.
I sockengården i Sunne finns en bonad där en svastika ingår i mönstret.
– Alla konfirmander frågar varför det sitter hakkors på bonaden, och jag förklarar att det är en gammal solsymbol som senare fått en annan betydelse, säger Maria Nilsson, och menar att det är ett bra exempel på hur symboler lånas och används från olika kulturer och organisationer och får helt andra innebörder.Såhär säger Jay-Z om anklagelserna:
"Jag vet inte varför det startade, jag vet inte heller varifrån det kom... Jag tycker verkligen att det är riktigt löjligt. Och bara så att det är sagt, självklart tro jag på Gud, men jag tror på EN Gud, jag tror inte på religion. Jag tror inte på kristendom eller på islam. Jag tror att allt det där separerar folk ifrån varandra. Jag tror på EN Gud och jag tror inte på ett helvete. Om jag är en del av en sekt eller en kult? Det tycker jag bara låter dumt. Det är ignorant att påstå något sådant. Jag tror att detta är sista gången jag pratar om detta. Jag kan ju inte ens få ett medlemskap i en golfklubb i Palm Springs. Jag är från Marcy Projects. Tänk på det. Och människor som ska kontrollera världen skulle liksom vilja ha med mig?"


Det lönar sig att vara påläst innan man säger eller påstår någonting som att dem dyrkar djävulen. Anledningen till att jag skrev detta inlägget var för att vissa påstår sig veta "en heeel del" om detta vilket i själva verket inte är så.

& om ni kollade på Skavlan på 1an för ett par dagarsedan när Rihanna medverkade så kunde ni höra henne säga att "Jag var inne i en sådan period när jag gjorde de låtarna och behövde göra det" eller något liknande. Hon var alltså ganska nere osv efter händelsen med Chris och horus öga betyder bla. att man ska vara stark! Så hon är MINST en lika bra förebild som hon var innan, om inte bättre.

God eftermiddag.

Idag har jag verkligen haft fullt upp, hade som sagt prov imorse och sedan föreläsning på eftermiddagen. Efterskolan gick jag och handlade och tog sedan bussen till Kirseberg för att lämna mat hos M och hämta nycklar till lägenheten eftersom jag inte hittade mina imorse. Fick iallafall skjuts hem av M's jobbarkompis, snällt! Imorgon har jag seminarium och på torsdag och fredag har jag redovisning så jag har en del att plugga till. Jag får tyvärr skjuta upp designerna tills helgen när skolan lugnat sig, hoppas ni orkar vänta lite till?! Har enormt mycket att studera just nu så hinner verkligen inte med det, men i helgen ser det lite bättre ut. Hoppas ni förstår!

Nu ska jag ta en varm dusch, sedan studera till seminariet imorgon och lägga mig tidigt, underbart!

Jag har prov om sju timmar..

.. och jag är inte en enda liten aning smömnig. Det är en katastrof! Tror bannemej att jag får ta och borsta tänderna och sedan tvinga mig till sömns vilket jag ogillar väldigt mycket. För då ligger man bara och tänker "Kom igen nu Emely, du måste somna nu, somna nu då" om och om igen vilket leder till att man somnar två-tre timmar innan man ska upp, typ. Kanske borde man dricka varm mjölk, eller varm saft.. som när man var liten och inte kunde somna. Varm dryck över huvud taget ska tydligen göra så att man blir sömnig, kanske någonting jag bör fundera på om jag inte kan somna en annan natt?!

Jag tror fasen att jag säger godnatt här, jag måste börja någonstans. & att sitta här och babbla gör minsann ingen nytta, sov gott ♥

Mamma till en mördare.

Kollade precis på "Mamma till en mördare" på tv4 fakta. Jag har aldrig kollat på det innan med denna gången så lockade det mig av någon anledning. Det handlade om en familj med två bröder som växte upp med deras mamma och samtidigt dom dem älskade varandra enormt mycket som bröder så fanns det precis som hos alla syskon, syskonhat. Dom växte upp och den ena brodern, den äldsta började missbruka drogen och förändrades en del. Den yngsta brodern Thomas försökte få sin bror att sluta. Ett tag bodde dem ihop i en lägenhet men dem rök ofta ihop. En kväll så hände det någonting, av en anledning rök dem ihop varav en utan dem, den äldsta brodern tar tag i en sax och försöker döda sin bror Thomas. Thomas försöker lugna sin bror och säger någonting i stil med "Ta det lungt, det är ju bara jag, din bror" men den äldsta broder fortsätter. Thomas hade inget annat val än att ta tag i det första han kunde hitta, en kökskniv från köket. Thomas minns i stort sett inget mer från den kvällen, han fick sitta åtta år i fängelse för mordet på sin bror. Mamman förlorade båda sina sönder samma kväll, hon dömer inte Thomas för det han gjort.

Jag kan faktiskt för en gångs skull förstå mördaren. Visst, våld löser ingenting. Men när man inser att om jag inte gör någonting nu, så kommer jag att dö då tar man till självförsvar! Bröderna älskade varandra mycket, men någonting tog över. Det är tragiskt att ett syskonband kan brytas på ett sådant vis. Thomas är idag ute från fängelset och har en relation till sin mamma men dem träffas dock inte så ofta.

När jag ser sådana här saker så inser jag hur lyckligt lottad jag är som har så bra relationer till min familj och mina vänner och att narkotika som idag är så skrämmande vanligt inte förekommer bland dem. För om jag får säga mitt så tror jag att den äldsta brodern tappade fattningen totalt pga narkotikan. Jag kan ha fel, men det är vad jag tror.

Men tänk så snabbt livet kan förändras, det är ju helt sjukt.

Väntar på pizzan

Som jag ätit dem senaste dagarna, det är helt sjukt för att vara jag. Jag har verkligen kämpat för att töjja ut min magsäck så jag kan gå upp i vikt och jag måste nog säga att jag lyckats töjja ut den för nu är jag fan hungrig var femte minut ;D så jag bad M köpa hem pizza så jag kan töjja ut den ännu mer och försöka trycka i mig hela pizzan, innan orka jag knappt äta en halv men nu orkar jag lite mer än en halv så mitt mål är idag att äta upp hela ;D mohah! Kanske många som tycker detta låter helt korkat but I dont give a fuck, jag ska gå upp i vikt! Så säg inte "Dåliga fetter blablabla" för jag vet redan allt det där men just nu tar jag emot alla fetter för dem är så välkomna sååå, så länge det inte går över gränsen och bara jag får en aning mer fett på kroppen så ska jag börja äta endast dem bra fetterna och äta myckeeet :D Som sagt, har ett mål att gå upp ca 7-8 kilo innan sommaren eller iallafall tills sommaren :)

Och vet ni vad jag verkligen avskyr?! När folk säger "men du är så smal du måste äta emely" med en ton som säger "det är så synd om dig", men nähä? Det visste jag inte, trodde man kunde överleva utan mat.. alltså snälla? 1. Gå du ned i vikt lika mycket och se sen om det är så jävla lätt att gå upp i vikt. 2. Jag har knappast bantat mig smal, det kallas fööööör bra ämnesomsättning blandat med stress. 3. Jag kämpar redan för fullt och behöver inte höra sådana skit saker. 4. Jag är inget benrangel så att så jävla farligt är det inte.

Härlig morgon!

Vakndade av solsken för ett par timmar sedan, därför kunde jag inte låta bli att sätta på Rihannas cover på Redemption song! En bra start på dagen. Nu ska jag snart sätta igång med pluggandet igen, wonderful?! Eh, det måste göras oavsett! :) Imorgon ska jag träffa Mayann och vi ska ut lite i stan och kika, älskar Malmö för det finns så mysiga ställen. Det går inte att jämnföra med någon annan stad måste jag få säga! :) Nu måste jag som sagt plugga innan jag fastnar för mycket vid datorn vilket inte är allt för ovanligt, haha!


Godkväll

Dagen har spenderats med en evighets plugg, tacos och kärleksmums med jordgubbar. Sitter med lite tankar och funderingar på Barcelona! Ska bli riktigt underbart med sommar, när ska detta eviga vinterland försvinna?! Tänker fortfarande inte klaga, jag bara undrar! :) Imorgon ska jag plugga hela dagen för på måndag har jag prov på socialtjänstlagen (SoL), lagen med särskilda besämmelser om vård av unga (LVU), lagen om vård av missbrukare i vissa fall (LVM), lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade (LSS) och lagen om assistansersättning (LASS) .. plus att jag har redovisning och seminarium i veckan med så jag har fullt upp verkligen. Försöker hinna med designerna emellanåt men jag måste faktiskt få säga att ni får ha förståelse och tålamod och att jag gör allting så fort jag kan :)

Åh, för en sekund kollade jag mot balkongen och ut i mörkret. Jag fick en sådan sommarluft känsla, som efter en varm sommar dag och daggen börjar smyga sig in på kvällskvisten då man legat ute hela dagen och huden känns lite öm från solen. Om det bara vore så väl! Ingenting slår den känslan, helt underbar. Känns som det inte vart sommar på tre år ;/ Ge mig ljus och värme tack!


Rihanna - Redemption song "Hope for Haiti"

Här medverkade Rihanna i Oprah och sjöng en låt gjord av Bob Marley. Väldigt fint!Här uppträder Rihanna med Jay-z och Bono i gårdagens gala "Hope for Haiti", med en mycket fin låt! Den heter Stranded (Haiti Mon Amour)Måste också säga att Beyonce var väldigt duktig också, hon gjorde om sin Halo låt. "Haiti I can see you're Halo.. I pray you wont fade away" Jättefint!


Beundransvärt.

Finns det någon person som jag beundrar så är det Rihanna, dels för hennes musik visst. Men mest för hennes styrka och personlighet. Hon hade en tuff uppväxt på Barbados med sin pappa som var alkoholist och missbrukade droger. Hon har berättat att hennes pappa lämnade henne när hon var 9 år men hon fortsatte att försöka ha kontakt med honom tills hon kom in i tonåren. "Det var som tonåring jag blev arg på vad han hade gjort mot mig, jag tror att ja hatade honom" sa hon i en intervju med tidningen Live. "Jag insåg att inget barn borde gå igenom det jag har gått igenom." Idag har det en sporadiskt kontakt och pappa Roland är ångerfull, han säger "Jag kommer aldrig att förlåta mig själv för vad jag gjort mot min dotter. Medan andra pappor hjälpte sina barn med läxorna var jag ute på gatorna och köpte knark."

Ikväll var som sagt Rihanna med i Skavlan på svt1 där hon b.l.a pratade om misshandeln i fjol.

Rihanna - "Jag hade blivit tvungen att prata om det förr eller senare. Jag valde att prata om det när det passade mig. När jag kände att jag kunde klara av det utan att bryta ihop, när det kändes som jag nästan tagit mig igenom det. Jag kände att jag var skyldig mina yngre fans det, tjejer som genomgick samma sak och som behövde en röst.. "hur ska vi göra? Nu när vi vet att vi inte är ensamma om det här" .. "

- När du är en så stark person som du bevisligen är störde det dig att framställas som en svag person?
Rihanna - "Helt klart. Att stämplas som ett "offer" var det svåraste för mig. Jag gillade inte att känna mig som ett offer, svag, att folk tyckte synd om mig. Jag försökte hålla det ifrån mig så gott det gick"

- Gjorde det dig arg?
Rihanna - "Inte arg, direkt. Det hörde till. Jag var ett offer, jag önskade bara att jag hade sluppit offerrollen. Men det gjorde mig inte arg, det var bara så det var"


Hon agerar moget. Hon står stadigt med båda fötterna på jorden. Hon låter sig inte stampas på och tar sig snabbt uppåt igen. Sådan styrka ska man beundra, man vet inte hur det är att gå igenom någonting sådant förens man själv är där. Men jag kan tänka mig in i hennes situation och hur det känns att bli sviken av en förälder och sårad fysiskt av den man älskar, sin stora kärlek som hon säger att Chris var.

Här nedan kan ni se ett klipp från kvällens Skavlan. Nu ska jag kolla på Hope for Haiti live från USA. Bland de som uppträder finns Justin Timberlake, Bruce Springsteen, Coldplay, Alicia Keys, Jay-Z och jag har för mig att Rihanna skulle medverka även där men det återstår att se om jag har rätt eller fel. En gala för Haiti ska hon iallafall vara med på!Skavlan.

Nu ska jag slå över till kanal 1 för om tio minuter börjar Skavlan. Idag gästar Rihanna och dom kommer bla prata om hundar. Och Rihanna anvslöjar om hon plockar upp bajset efter sin hund eller inte, haha! Dock vet jag redan om hon gör det eller inte, svaret är en aning ovanligt ;)


Då var det avklarat

En liten del av arbetena är avklarat, skönt! Men imorgon ska jag fortsätta på lite andra + att jag ska till skolan endast för att lämna en lapp. Föresten, jag har slutat helt att använda ord som innehåller "gör" alltså gööör roligt, göör trevligt, gööör tråkigt, gööör mycket osv, för det låter så jävla bonnigt och inte bara det, ingen här i skåne förstår vad det är. "-Vadå GÖR roligt, vad fan betyder det". Haha, fan vad fult det låter..

Äh. Nu ska jag göra lite te för min hals dödar mig, förstår inte varför jag blir sjuk hela tiden. Känns som jag är det hela tiden! Det bryter liksom aldrig ut riktigt utan det bara ligger där och lurar, säkert till ett bra passande tillfälle, eller inte! Jag brukar bli sjuk när det är någonting roligt jag ska göra som jag ser fram emot, av någon anledning! ;/ Men finns det någonting sådant framöver? Förutom tatueringen, men den tänker jag ta mig fan inte låta bli att göra bara för att jag är sjuk, noep! Jag som tänkte träna imorgon, får nog låta bli tills det släppt!

Men ah, te var det! Sedan sängen, godnatt ♥


Skrivkramp

Nu har jag pluggat och ska snart maila iväg en uppgift till min lärare. Jag har skrivkramp, har skrivit 9st A4 papper. Visste ni att skrivkramp förr i tiden blev kallat skrivarsjuka?! Haha, låter lite roligt och allvarligt. Hur som helst, det värsta är att jag ska renskriva allt på datorn nu, kommer nog inte kunna använda min arm imorgon ;D Jag måste iallafall fortsätta nu men uppdaterar nog senare igen :)


Aaaaaaaah.

Det finns ingen ork i kroppen, den bara hänger i stort sett.. fy satan vad trött jag är, usch! Nu är jag ledig resten av veckan iallafall men har mycket att plugga tills nästa vecka då jag har ett seminarium, en redovisning och ett prov + lite inlämningar. Har hunnit fixa mina naglar idag, blev svarta och lite längre men inte jättelånga. Nu sitter jag och dricker te, har fått sjukt ont i halsen.. why man, WHY?! ;D Överansträngd kanske, blir lätt sjuk då! Aja, det man inte där av blir man starkare utav. Imorgon eftermiddag tar jag tag i designerna, förmiddagen är upptagen och bokad av Mayann. Nu ska jag lägga mig på soffan, slå på någon film och säkerligen somna ;D

För mycket att göra!

Jag håller på med två designer som jag ska försöka få klara snarast men idag har jag verkligen haft fullt upp med skolstuffs så har inte hunnit designa någonting idag, likaså kommer det tyvärr bli imorgon! Däremot torsdag och fredag har jag mycket tid över till annat och lovar att försöka få klart designerna då! Så Bella och Sanna, ni får stå ut litegran måste bara få in lite arbeten osv först :) & Sanna, dig kontaktar jag imorgon kväll eller på torsdag så kan vi prata mer om designen, har läst dina mail och har kikat lite på dem designerna så det ska nog gå att göra någonting fint utav det :)

Efter massa pluggande idag så ska jag slå på en film, det blir en dansfilm som vanligt! En ganska gammal, har sett den ett par gånger men tröttnar aldrig. En film med Jessica Alba i huvudrollen, Honey!


Hade en lång dag i skolan..

... idag. Efteråt gick jag till Entré och köpte lite nytt och konstigt nog har det tagit enormt mycket på mina krafter. Men idag var det ändå en ganska bra dag i skolan, oj vad vi har skrattat. Hade praktiskt idag, vi fick testa sätta in en kateter på en modelldocka, ta blodprov på varandra osv. Jag ska iallfall fortsätta med syrrans kodning lite och försöka påbörja Sannas design också! Funderar på att lotta ut en design till helgen, eller? Det beror ju helt på om det är någon som ens vill tävla om en.

Byter mobilnummer imorgon.

Imorgon byter jag mitt mobilnummer, vill inte ha abonnemang längre. Så jag kommer skicka ut mitt nummer till dem flesta men skulle jag mot förmodan missa någon så får ni helt enkelt fråga efter mitt nummer. Har grejat lite med syrrans design som för övrigt ligger uppe på hennes blogg som halv färdig, har inte kodat färdigt ännu men det får jag återgå till imorgon. När jag är klar med den så ska jag börja med Sannas. & föresten, Emma om du vill ha en ny design så säg bara till även om jag precis gjort en till dig, man tröttnar snabbt(iallafall jag) så tveka inte om du vill ha en ny :D

Nu ska jag iallafall fortsätta kolla på Johan Falk - Vapenbröder som går på fyran just nu.

Fortsättning.

Nu ska jag fortsätta på min design dvs alla koder som ska ordnas upp och ändras, jag har också tid att påbörja designer till andra nu. Jag kommer börja med två åt gången så det går lite snabbare för er att få den! Jag ska börja med syrrans snart och en till, men vems? Den som är snabbast att skriva JAG i en kommentar blir den första som får sin design :) Detta pga att alla som tidigare velat ha kanske inte lägre vill?

Så länge fortsätter jag på min och ser till att den också blir klar snart, skriver senare♥

Godmorgon

Nu har jag vaknat till liv och har vart nere i tvättstugan och slängt in första maskinen, lagom trött är jag idag. Ska snart ta en dusch och äta någonting. Åh, jag har haft sådana spasmiska ryck i ögonlocket i fyra dagar nu och det är sjukt störigt. Varför får man så? Idag ska jag byta mitt abonnemang till ett kontantkort och jag kommer skicka mitt nr till alla, men om jag mot förmodan skulle glömma någon så får ni skriva till mig ;) Dags att duscha ♥

Jag kan inte sova ännu.

Njae, känns inte riktigt dags än! Jag vet inte varför men är ganska pigg vilket egentligen inte är så värst bra eftersom jag precis lyckats ställa om dygnet. Just nu kan jag bara tänka på min tatuering, frisyren och dansen som startar i Mars. Det är så mycket som är nytt eller kommer bli, tatueringer blir förmodligen av i veckan eller nästa och frisyren likaså. Kommer nog inte tatuera mig hos Liz, kanske får ett bättre pris hos grannens tatuerare. Lockande!

Det stormar på ordentligt ute men som tur är så snöar det iallafall inte, usch vill verkligen inte ha mer snö nu. Jag vill börja planera för resan till Barcelona redan nu men det kan jag inte göra förens vi vet hur M jobbar och hur det blir med hundvakt. Det löser sig på något vis, det vet jag men jag vill ha det spikat innan jag gör någonting annat. Men jag kan säga att jag drömmer mig dit bort varje sekund, haha! Att få ligga på stranden och sola, bada och bara njuta & tillbringa kvällarna på mysiga restauranger, La Rambla, stränder och massa annat. Vad jag längtar!

Sitter och kollar på Otämjt & Oklippt, helt sjukt är det där. Dem rider på stora tjurar och skadar sig riktigt allvarligt, jag förstår inte hur man ens kan sätta sig på en sådan stor muskelmassa som väger flera hundra kilon och som är spritt språngande galen. Alla som har blivit skadade i det programmet när jag kollat har alltid fortsatt med det dom gör efter att dem frisknat till även om många vart nära döden, det finns en kille nu som slutade med det pga hans lilla dotter. Bra gjort! Det är ju sinnessjukt att hålla på med någonting sådant, jag hade vart rädd bara jag kom nära en sådan tjur. Usch!

Aja, nog om allt det.. ska försöka bli lite trött och hoppa i säng! Vad tycker ni om designen hittills? :) Skriver mer imorgon, sov gott! ♥

JUST NU!

Just nu jobbar jag på min nya design, eller ja.. hela köret om man ska säga så! Så nu kommer bloggen se väldigt tråkig ut ett tag med en vanlig stilmall från blogg.se under tiden jag jobbar på den nya! Just nu känner jag mig väldigt nöjd men den nya hur den är hittills men det återstår att se hur det hela slutar ;D och när! HAHA! Det kommer ta en evighet, men ha tålamod! ♥

[UPPDATE 23:18]

Designen är klar för kvällen, jag orkar inte pilla mer med det idag utan får fortsätta imorgon eftermiddag med det hela. Det är detaljer som ska fixas och lite reklam ska in som jag var tvungen att ändra lite på osv. Denna gången har jag lagt ner betydligt mycket mer tid än jag brukar göra, ca 1-2h mer. I vanliga fall har jag bara ändrat headern men nu var det verkligen dags för storstädning bland alla koder också. Bilderna i headern är väl inte heller direkt dem finaste, det fick bli vad jag hade så får jag bättra på det en annan dag :) Nu ska jag läsa lite ur boken "När kalla nätter plågar mig med minnen av hur det var", boken som baserad på Jessica Anderssons uppväxt. Sen ska jag nog sova för imorgon ska jag städa och tvätta under förmiddagen! Godnatt ♥

 


bara tillfälligt

Jag gjorde denna designen som en tillfällig bara, min stilmall och mina kodmallar är en ren katastrof och det kommer ta en massa tid att fixa allting. Jag får ta mig tiden i veckan eller nästa helg att fixa allting, och efter jag har fixat min design så lovar jag att köra igång med andras.

rebuilding

Äh, dessa jäkla designer(mina enga). Att jag ska tröttna så snabbt, hur som helst. Jag ska iallafall "lägga ner" bloggen i några dagar och bara arbeta på en bra design.. dock inte än, men dem 5 senaste jag haft har jag gjort på ca 5-10 minuter bara.. i brist på tålamod! Men min blogg är ju en ren katastrof och dessutom måste jag köra igång med designer till andra snart också, sorry! Har varken haft tid, lust eller tålamod till det men jag kan ju inte dra ut på det så mycket mer, måste komma igång.

Imorgon ska vi till IKEA och köpa lite behövliga saker, får se vad man kommer hem med. Jag skulle lagt mig för länge sedan?! Men så blir det när man har besök, tydligen! Men nu dröjer det iallafall inte länge tillls jag gosar ner i sängen! Godnatt♥

Barcelona till sommaren

Är snart spikat! Är det någon som vill ha en lägenhet ganska centralt i Malmö i en månad i sommar utav mina vänner, som också kan passa den "lilla" sötingen här hemma?! Än vet jag inte vilken månad det blir men förhoppningsvis Juli eller Augusti. Eftersom det blir en månad så vill vi inte lämna hunden hemma hos någon annan utan ge honom så mycket trygghet han kan få, det räcker för honom att vi försvinner från honom en månad! Malmö har mycket att bjuda på om somrarna måste jag tillägga ;D

Jaja, hundvakt löser sig! Nu ska jag kolla lite på olika flyg osv. sen blir det nog sägen för fiifan vad trött jag är idag, enormt! :D

Sommar i Malmö

Ska bli underbart!!

Ribersborg


Barcelona

Jag och M har pratat en del om Barcelona och han har lovat att vi ska åka dit, vi måste bara kolla upp hur och när beroende på hans jobb osv. Barcelona är en stad som jag känner mig väldigt hemma i och jag hade gärna stannat där i flera månader men det går ju såklart inte med tanke på hunden, sådant man får vara förbered på. Även om vi kanske skulle kunna fixa hundvakt såpass länge så skulle jag inte vilja lämna honom så länge, tror inte att han skulle må bra utav det! Men jag nöjer mig med en, två eller tre veckor i värmen i den vackra staden.


Tips: gå upp i vikt.

Eftersom jag ständigt kämpar med att gå upp i vikt tänkte jag ge lite tips, jag är inte den enda som vill gå upp och jag tycker det knappt finns tips här på nätet till att gå upp i vikt, snarare att gå ned i vikt! Mitt mål är att gå upp ca 5-7 kilo. Jag är 1.56 och väger bara 42 kilo vilket är väldigt lite.

Även om matlusten är dålig och det är svårt att äta, är det viktigt att få i sig tillräckligt med energi och näringsämnen. Det innebär inte att du behöver äta mer och större portioner, det kan räcka med att berika maten du äter, även en liten volym kan få ett mer effektivt innehåll.

Fett och socker

Fett och socker innehåller mycket energi (som mäts i kalorier). Därför är det bra att:

 • Blanda i lite extra vegetabilisk olja (rapsolja, olivolja) smör, margarin i till exempel pasta, ris, potatis, soppor, såser och till varma grönsaker. Eftersom fett bär upp smakämnen gör det dessutom att maten smakar godare. 
 • Du kan även lägga i grädde, creme fraiche, riven ost, riven potatis eller ägg i maten för att höja energi- och näringsvärdet. 
 • Bre på lite extra margarin eller smör på smörgåsen.
 • Drick gärna juice, röd mjölk eller saft till maten.
 • Ät gärna efterrätt, som till exempel kakor, fruktsallad med grädde, några rutor choklad.

Kom ihåg att berikandet av maten enbart gäller en viss tid och inte alltid (därför behöver du inte vara orolig för eventuell hjärt-kärlpåverkan av till exempel mättat fett). När du har kommit upp i normalvikt kan du återgå till mindre energität mat.

Protein

Protein behövs som byggnads- och reparationsmaterial i kroppen och kan vara viktigt att satsa på om du vill gå upp i vikt. Protein innehåller även energi. Du kan öka proteininnehållet i maten så här:

 • Se till att varje huvudmål, frukost/lunch/middag innehåller protein som finns i kött, fisk, ägg, vegetariskt protein och mjölkprodukter. När det gäller proportioner för lunch/middag är tallriksmodellen med ca ¼ protein ett bra verktyg. Ett annat bra "kom i håg"-tips är att du äta ungefär så mycket protein som täcker din handflata, vid varje måltid. 
 • Använd gärna mjölkprodukter och ägg (bra proteinkällor) i matlagningen så blir proteininnehållet högre. Till exempel äggstanning i gratänger och riven ost, mjölk, grädde och creme fraiche i såser/soppor. 
 • Ärtor, bönor och nötter, frön och mandlar innehåller mycket protein och energi, blanda gärna ner i sallader, frukostflingor/müsli. 

Berikningspulver

Det går också att använda pulver med extra energi, som blandas i maten. Apoteket har ett varierat sortiment och personal som kan svara på frågor och hjälpa dig att hitta rätt produkt. Där finns även energidrycker som kan drickas som mellanmål eller till måltider.

Fördelen med pulverbaserade preparat som blandas i maten är att portionerna inte blir större.

Ät regelbundet och ofta

Att äta ofta och lite mindre varje gång är bra om man ar dålig aptit, då kan stora måltider kännas svåra att få ner. Istället ska du försöka satsa på flexibla måltider enligt den aptit du har:

 • Ät regelbundet och ofta: frukost, lunch, middag och minst 3 mellanmål per dag (äter du små lunch/middagsportioner kan du äta fler mellanmål).
 • Ät gärna tillsammans med andra. Då brukar aptiten öka.
 • Drick gärna lite vin till maten (dock max 1-2 glas per dag), alkohol innehåller energi och ökar dessutom aptiten.
 • Satsa på dukning och fin uppläggning av maten. Använd gärna grönsaker och frukt med många olika färger, fler färger stimulerar hjärnan och ökar aptiten (att gå in i en smågodisbutik kan till exempel ha den effekten…)
 • Ät bara mat som du tycker om, välj smaker och råvaror som du gillar och fundera på vad som är just din favoritmat.
 • Bläddra gärna i fina kokböcker för inspiration. 
 • Motion och frisk luft ökar aptiten. Gå en promenad före middagen. 

Lycka till!


Väldigt vacker dag

Idag skiner solen och för första gången på flera månader kan man känna att den faktiskt värmer, är våren på väg nu? Jag ber att så ska vara! Men mina förhoppningar är inte höga, så mycket som jag längtar efter sol och värme så skulle jag bli besviken om jag hade för höga förhoppningar och snön åter skulle falla. Så jag njuter för fullt idag och tar vara på denna känsla, vårfåglar som sjunger, snön smälter och droppar faller från träden, vacker syn. Visst är det kanske lite tidigt för vår nu, men mig kvittar det för jag vill ha värme.. det känns som jag frusit till is utifrån och in och behövs tinas upp.

Snart ska jag träna lite och sedan hoppa in i duschen, har inte vart hos tatueraren idag så ska nog dra dit idag eller imorgon. Nu börjar ju pengar rulla in på kontot så jag börjar bli redo för tatueringen, måste förmodligen bara vänta en vecka till tills M vet vad han får i lön. Jag ska iallafall få en tid bokad och klar, förhoppningsvis får jag en tid ganska snart :)


Nu är det dags för lite träning, skriver senare ♥


The eye of Horus

Någon som har en aning om vad det är? Flertal kändisar symboliserar Horus öga genom te.x sminkningar, tecken osv. Några av dem är te.x Rihanna, Beyonce och Jay-Z. Horus öga är iallafall en fornegyptisk symbol för vaksamhet och gudomligt skydd. Ögat är en kraftfull symbol och symboliserar makten att se, upplysa och handla. Horus var sedan äldsta tid symbolen för faraos person och stod för mod och styrka. Ögat ansågs som symbol ha läkande krafter och bars ofta som symbol i Egypten som skydd mot en förtida död.

I Rihannas musikvideo "Run this town" symboliserar hon, Jay-z och Kanye West, Horus öga genom ett tecken dem visar med händerna. I videon ungefär vid 4.43 kan ni se tecknet.

På omslaget av Rihannas nya skiva "Rated R" bär hon sminkningen som för henne symboliserar Horus öga.
Operationer ställs in i skåne

Akut blodbrist råder på flera sjukhus runt om i landet, här i skåne tvingas läkarna ställa in operationer på samtliga åtta sjukhus, alla blodgivare uppmanas därför lämna blod snarast möjligt. Min kompis mamma ligger på hjärtintensiven i Lund och väntar på en bypass operation, hon skulle ha opererats igår men pga brist på blodtyp A så måste hon vänta!

Jag tycker nästan en sådan sak som lämna blod är en självklarhet om man är frisk, jag har funderat på det flertal gången. Jag hade mer än gärna lämnat blod för att hjälpa till, men jag får inte pga att jag väger för lite.

Varför får jag som väger under 50 kilo inte ge blod?

Regeln finns för din egen hälsas skull. Man får tappas på högst 13 procent av blodet i kroppen. Varje blodtappning är standardiserad till 4,5 dl. Tappningen sker till ett slutet och sterilt system med flera plastpåsar. I den påse dit blodet tappas finns ett antikoaguleringsmedel som hindrar blodet från att stelna. Tillverkaren av påssetet har anpassat mängden antikoaguleringsmedel för tappning av 4,5 dl blod. Därför får du inte ge mindre blod.


Grundkrav för att bli blodgivare
 • 18-60 år
 • Frisk
 • Väga minst 50 kilo
 • Giltig
  identitetshandling »
 • Förstå och tala svenska
 • Svenskt personnummer


  Fina och roliga hundar


  home sweet home

  Kom hem från skolan för någon timma sedan, vart ute med hunden i rusket. Igår när jag och Mayann var på väg till UMAS så var det iskallt ute men snön hade börjat smälta och jag kände att det var dags att klaga för en gångs skull  -" Denna jävla snön kan fan försvinna nu, orkar inte med den mer. Fryser ju röven av mig! Jag brukar inte klaga men nu tänker jag fan göra det, jag tror det kommer hjälpa" typ.. Jag borde inte ha klagat, gud straffar mig idag! Snö blandat med regn öser ner från himlen denna dag, fast den mesta snön lägger sig medans vägarna blir fulla av slask. Jag ska bara knipa käft numera. Ibland får jag en sådan där känsla då jag känner att "nu stämmer det fan, det är rätt", ja typ som när jag spelar på en massa saker på Liseberg, och då brukar jag vinna. Fel tillfälle att utnyttja känslan i ett vädertillfälle kanske :P Nu ska jag varken säga bu eller bä om detta väder ;)

  Hur som helst, till helgen får vi nog besök från Götet igen. Hoppas på bio, har ju inte sett Avatar än eftersom den bara visas i 3D och M vill tyligen inte gå på det. Men det är ju bättre med 3D?! :O Jaja, det blir nog det iallafall. Blir nog några stycken som går isåfall, dock blir jag ensam tjej men det har jag inte ont av :) Nu ska jag iallafall vila mig lite, är trött!

  Idag vart jag väldigt trött.

  Det var en krävande första dag i skolan, typ. När jag kom hem från skolan så tog vi ut hunden tillsammans med två andra tikar som var och hälsade på. Efter några timmar när dem åkt hem så åt jag lite mat och la mig framför en film, fast det gick väl 15 min in på filmen innan jag somna och sov tills nu. Vaknade och bad M ta ut hunden, så vilken sekund som helst ska jag lägga mig i sängen för jag är lika trött fortfarande! Imorgon ska jag förbi tatueraren iallafall, hon har vart på lite semester men kört igång nu igen så jag ska skriva ut lite papper och springa förbi imorgon :) Hoppas pengarna kommer in på kontot snart också, bör dem göra.. ska vänta till 00:00 och se efter annars bör dem komma på onsdag. Godnatt!

  Godnatt och sov gott

  Nu är tiden inne, det är dags för mig att sova. Morgondagen bjuder på skola, jättekul?! Äh, se det från den positiva sidan. På förmiddagen har jag en föreläsning bara och sedan på eftermiddagen har vi studiebesök på en avdelning på UMAS (Universitetssjukhuset MAS), förhoppningsvis får man sluta lite tidigare då :) Skulle vara skönt eftersom M är ledig för en gångs skull. Hur som haver, ska nog kolla upp frisörtid och tatueringstid imorgon om jag slutar tidigare. Nu ska jag bara ta en dusch för att sedan hoppa ner i den varma, gosiga sängen.. (som förövrigt inte är så varm) .. ;D


  Vilken lättnad

  Nu har jag gjort klart uppgiften som skulle vara klar imorgon, riktigt skönt att ha den ur vägen. Måste börja ta tag i saker tidigare och inte dagen innan det ska in, vad resulterar det i?! Stress = skitresultat, fast denna gången hade jag tur för det var inte så värst svårt. Nu gäller det att ta sig i kragen och köra på som bara den! Ska snart ut med hunden en sväng, fick städat lite förut också fast imorgon blir det storstädning, nu är jag trött på röran :P Imorgon är det jag som tar min plats som askungen!


  plugga

  Nu ska jag börja plugga, måste ta tag i det någongång ju! Sen efter det ska jag kika runt efter lite danskläder.. har suttit nu och fixat med lite saker bla. öppnat ett nytt sparkonto. Imorgon efter skolan blir det nog att städa lägenheten, orkar inte med all bråte överallt :P By the way, i veckan åker håret av.. eller ja, på ena sidan som ni vet! Fast har inte bokat tid till det än men någonstans bör det väl finnas en tid till mig. Dags att slita sig från datorn iallafall, hörs senare! ♥


  "godmorgon"

  Vaknade klockan elva egentligen men har vart ute med hunden och snart ska jag träna lite, kom inte upp så tidigt som jag tänkt mig men det var kanske inte så konstigt?! Gick ju och la mig väldigt sent + att portelefonen ringde klockan 05 av någon anledning, orkade inte gå upp och kolla vem det var men skumt var det iallafall. Vem skulle ringa på klockan 05?! Måste vart M2 (grannen) som glömt sina nycklar eller någonting, får fråga honom sen. Men det kluriga var att det bara ringde på porten en gång, hade han glömt nycklarna hade han nog ringt som fan? Jaja, skitsamma.. någon var det!

  Just nu håller jag på att skicka in en anmälan till Streetdance'en.. Lärarna verkar väldigt duktiga och samtliga har otroliga meriter. Hela dansstudion är stor och fin! Alla verkar så duktiga att jag knappt orkar vänta mer, märks det? ;D

  (Nu har jag anmält mig och fått en plats i kursen, nu kan jag inte ändra mig. Jag är skyldig att betala kursen även om jag inte kommer, så nu kör vi;) 1 Mars drar det igång)


  Bilder lånade från Malmö dansakademi (Gamla STUDIO Obsession)


  skulle inte jag lägga mig tidigt idag?

  Ehm, så var det egentligen tänkt men blev så himla sugen på att se filmen jag just såg. Den var riktigt bra måste jag säga, men slutet var faktiskt lite sådär så jag undrar om det kommer en tvåa för annars förstörde slutet nästan hela filmen?!

  Jaja, imorgon blir det plugg och träna lite hemma. Idag struntade jag i det eftersom träningsvärken vart som det vart, haha! Men jag har hört att det är bra att träna när man har träningsvärk? Jag kunde iallafall inte göra det, för om jag hade gjort det så hade jag väl ramlat omkull med huvudet först i backen för att jag inte kunnat hålla mig uppe, det hade nog vart ganska lyckat, eller inte ;D Men imorgon ger jag mig på det igen! Jo föresten så kanske jag ska börja dansa med/hos (Jobbigt att säga grannen hela tiden så vi kallar henne för P och honom för M2) P som ska öppna egen dansskola när hon kommer hem till Sverige igen. Det var tydligen därför hon var där för att skaffa sig meriter och diverse. Får se när hon kommer igång med skolan bara för jag vill börja snart, annars kanske jag startar på STUDIO Obsession och fortsätter sedan hos henne. Får prata med henne om det när hon är tillbaka!

  Nu ska jag tvätta mig och göra mig iordning för sängen. Mina ögon går i kors + att det känns som det är sand i dem.. ska försöka komma upp hyfsat tidigt imorgon. Vi hörs imorgon igen, sov gott! ♥


  Ensam hemma

  Ja, jo! Nu är jag ensam hemma, eller det har jag väl vart hela dagen men. Så jag tänkte iallafall sätta på en film och slänga i mig godispåsen som M köpte till mig. Idag undvek jag colan och dricker vatten istället, även om suget efter cola är enormt. Men nu när jag ska träna så hårt så måste jag också äta lite bättre och inte bara det, utan nyttigare också! Då kommer jag också gå upp i vikt, både i muskler och bra fett! :) Filmen jag ska se på heter iallafall Make it happen och är en dansfilm.


  Streetdance

  Finns inte ord på hur mycket jag längtar tills jag kommer igång, ska bli så jäkla roligt! Det var först tänkt att jag och Jenny skulle börja tillsammans men just nu verkar det bara bli jag själv som ska börja. Well, lite tråkigt att börja helt ensam men man lär väl känna gruppen så småningom antar jag. Känner att jag behöver testa på nya grejer oavsett jag är ensam eller inte :P Så jag ser bara fram emot att få komma igång.

  Streetdance är ett samlingsnamn för alla danser som uppstått på gator och klubbar. Man behöver inte ta klasser i en dansskola för att lära sig (även om det är möjligt). Streetdance är alltså ingen egen dans i sig. Det är därför missvisande att säga (som ofta görs), att streetdance är en del av hiphopkulturen. Det är tvärtom så, att hiphopkulturens danser ingår i begreppet Streetdance.

  Till streetdance brukar man räkna hiphopdanserna: breaking, new style, new school, krumping och clowning samt funkstyles som t ex locking, popping, boogaloo och whacking. Dansstilen House och på senare tid den Jamaicanska gatudansen Dancehall räknas numera också till streetdancebegreppet.  Oooont i mina armar!

  Ja, usch så ont jag har. & vet ni varför? Jag tänkte jag skulle vara duktig och träna igår lite hemma eftersom jag slarvat med gymmet. Gjorde 20 armhävningar och tydligen så är jag jääääkligt klen för nu har jag världens jävla träningsvärk. HAHA! Sinnes, och jag som tänkte att jag ska göra 20 armhävningar två gånger om dagen, no waaay säger jag bara haha. Får nog köra med 20 st om dagen ett tag framöver.. och 20 situps, vill komma i form lite innan dansen drar igång:D


  Mysiga pussar, or noot!

  Hundar kan minsann vara mysiga, men av två stora hundar fulla av dreggel är det inte lika mysigt att få massa pussar utav! Var nere vid tvätten och skulle ta hissen upp igen, mötte på grannen i entrén med sina två hundar. Hissen i stort sett gungade upp, båda hundarna flög på mig så jag nästan stoppade hela hissen. Jag fick en massa blöta tungpussar, hundarna blev nästan lika långa som mig där dom stod på sina två bakben och frambenen på mina axlar. Mysigt, visst.. men de blöta pussarna kunde jag klarat mig utan, haha! Fast det var väl bara väl menat :D


  Typ såhär liten kände jag mig ..


  nu är jag bra uttråkad!

  Egentligen bör jag sova nu?! Det vore kanske bra att ställa om dygnet nu när skolan drar igång på måndag.. ? Maybe. Jag får inte bli nattmänniska igen, det gör en dum i huvudet för det mesta.. känner av det en aning ändå får jag säga. Men skit i det nu! Det blir inte bättre av att skriva om det :P Då är det bättre att försöka tänka på någonting som gör en glad, kanske sommaren? Sommaren är som en ljusterapi efter att ha upplevt vintern :) Jag skulle vilja ha sommar året om, fast då hade den inte vart lite uppskattat så jag ska väl inte klaga.  Min hund är den finaste♥  you know that I’ll always be in love with you right till the end ♥ hihi


  Dagens låt  "Have you ever tried sleeping with a broken heart,
  then you can try sleeping in my bed".

  Even if you are a million miles away
  I could still feel you in my bed
  Near me, touch me, feel me

  And even at the bottom of the sea
  I could still hear it inside my head
  Telling me, touch me, feel me
  And all the time, you were telling me lies

  So tonight, I’m gonna find a way to make it without you
  Tonight, I’m gonna find a way to make it without you
  I’m gonna hold on to the times that we had
  Tonight, I’m gonna find a way to make it without you

  Have you ever tried sleeping with a broken heart?
  Well you could try sleeping in my bed
  Lonely, own me, nobody ever shut it down like you

  You are the clown, you made my body feel heaven bound

  Why don’t you hold me, need me
  I thought you told me you’d never leave me

  Looking in the sky I could see your face
  And I knew right where I fit in
  Take me, make me, you know that I’ll always be in love with you
  Right till the end

  So tonight, I’m gonna find a way to make it without you
  I’m gonna find a way to make it without you
  I’m gonna hold on to the times that we had
  Tonight, I’m gonna find a way to make it without you

  Anybody could’ve told you right from the start it’s ‘bout to fall apart
  So why not then hold on to a broken dream or just hold on to love
  And I could find a way to make it, don’t hold on too tight
  I’ll make it without you tonight

  So tonight, I’m gonna find a way to make it without you
  I’m gonna find a way to make it without you
  I’m gonna hold on to the times that we had
  Tonight, I’m gonna find a way to make it without you


  Passa på

  Jag har länge använt mig utav några produkter från Bangerhead som har gjort mitt hår otroligt mycket mjukare än vad det var innan. Jag vann shampo + balsam, serum, värmeskydd, glansspray och en plattång från Bangerhead i en tävling som Linda Blom hade i sin blogg, de produkterna har jag fortfarande och jag har inte behövt köpa nytt ens för att det är otroligt drygt, har haft dem i flera månader nu. Barngerhead har super mycket produkter som är otroligt bra och just nu har dem också mellandagsrea så passa på att shoppa loss :) Ni kan också läsa om bloggarnas favoriter. Sedan kanske inte alla har råd att köpa så "dyra" shampo'n osv men då är också delbetalning en möjlighet hos Bangerhead! :) En toppenbra sida om man vill ha fint och starkt hår!  Bild lånad från google.se


  det luktar skit!

  Riktigt illa luktar det där jäkla bamsebenet som Buddah var nere och snodde hos grannen här om dagen, han fick behålla det iallafall men fyfasen vad det stinker. Alltså ibland när vi hör våran granne i trappan brukar vi öppna dörren och snacka lite, han bor på våningen under så det blir att man står i början på trappan ner (för honom trappan upp) och pratar.. och han har två tikar där nere som Buddah verkligen ääälskar men har sådan respekt för. Men så fort man öppnar dörren så springer han ner för trapporna och in till dom, så här om dagen öppnade jag dörren och grannen hade sin öppen så det blev att alla tre hundar sprang maraton upp och ner mellan lägenheterna och Buddah passade på att sno det största benet han kunde komma åt. Haha, buse där! Men det bästa är att han tål att äta det, vilket vi inte visste om han skulle göra innan. Så det är bra att han har något gott att tugga på då och då. Men, som sagt, det stinker. Synd att man inte kunde ladda upp dofter på nätet, HAHA.. då hade ni förmodligen inte velat komma tillbaka till mig blogg ;D  Godmorgon.

  Idag är jag riktigt trött, grannen kom över igår kväll så vi satt och tjöta och kollade på film fram till typ halv 4 inatt. Han gick hem och här var det raka vägen till sängen, trött var jag kan jag lova! Men filmen var bra, kommer inte ihåg vad den hette men den gick på kanal 1 och började någon gång runt 2 tiden. Bör nog städa lägenheten idag men frågan är om jag har ork till det, haha. Idag åkte myskläder på, riktigt skönt faktiskt. Solen skiner verkligen fint idag, hoppas att snön smälter och att våren tar ett par steg närmre, men det lär väl dröja lite? Får sitta här och drömma mig till sommaren för bättre än såhär blir det nog inte på ett tag :P Solen skiner, jag ska vara glad! Nu ska jag nog ta mig lite glass, sätta mig med fotöljen i solen som skiner in & drömma mig bort ;)

  ni är minsann mig trogna!

  Det trodde jag dock inte, att ni alla skulle stanna kvar och vänta på att jag skulle uppdatera. Det måste ha vart långtråkigt, haha :P När jag loggade in igår och skulle kolla min statistik så tänkte ja "Ja, nu är nog åtminstonde hälften av alla läsare borta!" men så var det ju faktiskt inte. Ni allihop i stort sett stannade här! Jätte roligt, och det känns bra att ni faktiskt kikade in här varje dag och kollade om jag uppdaterat någonting under dessa två veckor medans jag satt hemma med en massa folk och bara gottade mig och inte ens hade en tanke på att uppdatera. Roligt och en härlig känsla! Dock vet jag inte vad det är för folk som läser, kanske är det många från min gamla skithåla?! HAHA!

  Vet ni, jag längtar som en galning efter sommaren. Jag tror inte jag längtat såhär mycket på flertal år, just nu känns sommaren väldigt uppskattad. Förodligen blir det Barcelona nu i sommar också om vi hittar hundvakt, men det löser sig säkert.

  Lite bilder som jag fotade våren och sommaren 2009.  Step up to the next stage!

  Jag längtar tills filmen kommer ut, då ska jag se den på bio! Garanterat. Som jag har väntat och väntar på den, men jag vet fortfarande inte när den ska komma ut på bio, någon? Jag får dock ett mail då den ska visas men aldrig fel att veta i tid ;)


  i just want tooooo!

  DANCE!


  Dagens låt:  Alexandra Bruke - Bad boys

  Just denna live versionen är inte direkt den bästa men alla andra jag hittade var inbäddningen inaktiverad på begäran så det får duga med denna. Men på youtube finns den officiella musik videon som är bättre, eller så finns den på spotify! :)


  Im back!

  Jag vet att jag uppdaterat dåligt, har haft zero tid för datorn de två senaste veckorna men det har vart ganska skönt att bara koppla bort den dryga atmosfären online. Imorgon ska jag förbi Liz på tatueringstudion, svängde förbi där idag men då var hon inte där. Hur som helst, jag är iallafall tillbaka och ska försöka blogga på som vanligt nu! Magen börjar kurra och det verkar vara dags för lite mat, vad ska man hitta på?

  Ni anar inte hur mycket jag känner att jag bara vill ändra, bara så, här och nu! Men det krävs lite tid och pengar, jag letar efter förändringar överallt. Varför? Svaret finns och det är nog ganska enkelt, och jag har det i mitt huvud svart på vitt. Självförtroendet är inte längre som det en gång varit, det finns där men inte lika starkt. Varför är det inte det? Det är där emot en annan fråga, kanske för att jag i stort sett slutade bry mig om hur jag egentligen såg ut när jag jobbade på Mcdonalds? Jag tror inte jag köpte mig ett enda klädesplagg på iallafall 1 år, jag jobbade såpass mycket att jag knappt tyckte det var lönt att köpa kläder för dem skulle ändå inte användas. Det är sjukt! Nu känner jag bara hur jag vill förändra hela mig i stort sett, jag söker efter en frisyr som sticker ut lite, jag vill köpa massa nya kläder med annorlunda stil, börja träna + dansa streetdance, gå upp i vikt, göra en ny tatuering och en massa andra saker. Allt för mig, min egen skull. Jag måste börja bry mig mer om mig själv.

  Jag brydde mig inte alls om mig själv förr, jag jobbade på och tänkte var dag att "en dag till, det orkar jag ju?!"..  vilket jag egentligen inte gjorde, men intalade mig själv att det var så. Det ska man aldrig göra, man måste lyssna på sin kropp och sina känslor, det är kroppen som säger till när någonting står fel till. Jag gick ner i vikt allt föööör mycket för jag lyssnade inte, stressen och min intalan tog över. Det var fel, helt FEL! Nu tänker jag kämpa, för upp i vikt det ska jag och förändringar ska ske. Wont stop until I found my freedom!!


  Dagarna springer iväg.

  Ja för herregud vad tiden går snabbt just nu, hinner verkligen inte med. Men jag tar en dag i taget! Nu är det inte långt kvar tills man börjar dansa streetdance på gamla STUDIO Obsession, jag längtar verkligen. Ska bli så roligt och att äntligen kunna känna den där känslan som man gör när man övar fram ett bra resultat i någonting man gillar att göra. En vän (grannen) är danslärare här i Malmö i olika danser, men just nu är hon i USA och dansar med Beyonces dansare + dansaren i step up, den mörka killen m.fl. Det hade vart någonting, att vara lika duktig som henne :) Hon ska kanske öppna en dansskola dessutom, så om det är något av ett intresse så kanske man dansar där senare. Nu kurrar magen, ciao!

  Får besök idag igen.

  Idag kommer M's lillebror på besök, har inte haft en enda dag utan besök sedan jag kom hem från mina föräldrar. Visst är det trevlig med shit vad det tar på krafterna, haha. Igår var det nästan såpass att jag kunde somna ståendes, riktigt illa. Men höll mig ändå vaken eftersom grannen kom på besök, så vi kollade på lite filmer och beställde hem lite mat från Mcdonalds. Idag är jag nästan lika trött fast inte riktigt, men ska försöka lägga mig hyfsat tidigt ikväll för snart börjar skolan igen och jag bör plugga lite innan dess.

  Vet inte om jag skriver mer idag, men ska bli bättre på att uppdatera i dagarna. ♥

  Jag lever!

  Har bara vart väldigt upptagen. Kom hem till Malmö i måndags och i Tisdags kom det besök hit från Göteborg som stannade tills idag. Nyår var perfekt, här hemma med vänner, grannar och bekanta. Just nu är jag egentligen för trött för att uppdatera, varje natt har vi vart uppe till 3-4 sedan i tisdags. Nyår var vi dock vakna till 6-7.. så idag blir det tidig sömn.

  RSS 2.0