Said and done!

Igår kväll fick jag flipp och pallade inte längre vänta på att raka skallen så jag gjorde som sagt, tog rakapparaten i egna händer och håret is gone! Så nu sitter jag med en färgning i på stubbet, eftersom jag är ett sådant ljushuvud. La i en ljusblond som Bea rekomenderade eftersom de färger man köper i affär oftast blir mörkare än tänkt. Så om 20 minuter får vi se hur resultatet blir ;) Damn varför ska det alltid klia i skallen när man inte kan klia?

Idag blir det inget plugg, har en dundrans huvudvärk + att jag har pluggat röven av mig i skolan idag. Så Vi är färdiga med ett arbete men har dock tre kvar tills på måndag. Men det kommer gå bra! Det som är skönt med dessa två kurser vi har nu är att vi inte har någon skrivning alls utan bara skriftliga inlämningar och muntligt. Där emot i psykologin kommer det prov men det är inte föräns om ett par veckor, skönt!

Nu ska jag återgå till mina sysslor, kommer med en bild eller två sen skulle jag tro. Om denna sega dator tillåter det! Ciao..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0