Dags att börja packa, kanske?

Vi åker på lördag, inte måndag som jag trodde :) Så det börjar väl bli läge att packa eller åtminstonde göra en packningslista. Ska bli skönt att komma iväg en vecka, tillbaka till det vackra stället man var på som barn. I flera år har jag velat åka tillbaka dit, så äntligen! Sandstranden är så fin, kritvit och otroligt fina sandkorn.. så fina att sanden tjuter när man går i den. Det är den sanden som finns i timglasen! Oh, vad jag längtar!

En annan sak som man bör tänka på dessa sjukt varma dagar.. Undra hur många hundar och småbarn som dör värmedöden just nu i en bil, panikslagna? Ska vi hjälpas åt att hålla koll? Ta för vana att glo igenom de bilar du passerar och passera några till och kolla. Lyssna efter gråt/panikskall och agera direkt. Kan vi rödda ett enda liv så har vi vunnit något iallafall. Glöm inte.. att ringa polisen också när du hittat instängda barn/hundar i bilar. Sprid detta vidare!!

Nu ska jag se vad jag behöver packa med mig till Bornholm! Kommer inte uppdatera bloggen där såklart så ni vet. Kolla så fin sanden är.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0