Bloggtorka pga design!

JA, det är faktiskt därför! När jag tröttnar på en design så tröttnar jag helt på att blogga så nu håller jag på att fixa en ny, jag har inte designat den själv. Den är väl inte heller så personlig men den är stilren, den kommer jag ha tills någon har tid att fixa en ny till mig. Ska höra med en bekant igen! Killarna är iväg och handlar mat och chocklad till mig. Buddah och Chica är bättre vänner än någonsin och ligger just nu och sover tillsammans, stackars Chica har så ont i sitt lår från igår. Hon sträckte sig tydligen, eller något.. innan vi hämta henne. Hoppas det går över så det inte blir farbror doktorn. Hur som helst, en ny design kommer så småningom jag måste bara fixa lite härliga bilder till den först.

Om ni vet någon som gör gratis bloggdesigner så släng en kommentar, jag gör inte bloggdesigner längre eftersom jag inte har photoshop och tänker inte skaffa det till den lilla datorn då det tar så stor plats och den kommer bara bli sjukt långsam då.

Later!

Kommentarer
Postat av: kristina

kan jag absolut göra, dock har jag nada inspiration just nu men gör det när jag känner "FAN SÅ HADE VARIT SNYGGT ! " hehe du fattar.

2010-07-30 @ 20:14:34
URL: http://myrevolver.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0