Tre nätter & sammanlagt ca 7 timmars sömn.

Hmpf! Jag är dödens trött och känner mig som en gammal tant.. detta jävla knät jävlas med mig. På natten har jag så förbannat jävla ont, sry för alla svärdommar men jag är trött på detta. Första natten jag hade ont tänkte jag att det kanske berodde på att jag legat konstigt eller något, men tydligen inte. Tre nätter i rad nu har jag haft jävulskt ont och värst var natten till idag, fyfan.. och inte ens voltaren T hjälpte, då är det fan illa. I natt sov jag kanske sammanlagt två timmar, skakis och yr har man vart hela dagen pga sömnbrist. Just nu funderar jag på om jag ska sitta uppe ett par timmar, just för att se om jag får ont.. men tydligen så kommer det bara när jag sover.. Varför?

Det jag funderar på att det skulle kunna vara är ledinflammation. Men det återstår att se imorgon eftersom jag ska till jourcentralen då.. please, säg fan inte att "det är ingenting" för då kommer jag bli fullständigt galen, för detta gör ONT. För övrig stämmer detta överrens med mig..

Akut insättande besvär med såväl vilo- som röelsesmärta. I regel drabbas bara en led och då en av de stora lederna (höft-, knä-, fot-, axelled).

Men ingenting syns utanpå benet och jag har nästan ingen smärta alls på dagarna förutom när jag belastar benet med lite tyngd. Jag grubblar på detta som fasen, för det är då alltid så att jag ska åka på en massa konstiga saker.. jag hoppas det bara är något enkelt, men smärtan säger något annat..

Pga detta så kan jag inte ha min hund hos mig, både svärisarna och M ansåg att jag inte skulle klara av honom just nu. Dels för att jag får ont om jag belastar knät och för att jag inte bör belasta och anstränga benet just nu. Men jag vill ha min lilla Buddah.. han kommer väl på torsdag med M men ändååå !!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0