Tisdag

Hemma efter att ha spenderat dagen i skolan och ska snart se till att plocka fram skolböckerna så man får någonting gjort idag. Passade på att duscha hunden eftersom han rulla sig i mysig skit ute förut, trots att jag skrubbat honom rejält så stinker det om honom fortfarande, lovely byracka ;D Färgade även mina ögonbryn som jag skulle gjort för länge sedan, tror jag köpte färgen innan Bornholm men har aldrig tagit tummen ur och rört den. Men idag så, och jag blev nöjd :)

Jag sitter även och funderar lite, men kan inte säga riktigt vad jag funderar på. Behöver tänka över ett beslut! Det är inte värsta grejen men jag känner att eftersom jag brinner för dessas rättvisa så vill jag inte bara sumpa någonting innan jag tänkt över det. Jaja, mer om det när jag tänkt klart.

Inläggen kommer när dom kommer här på bloggen, nu kände jag att jag hade lite tid över.. eller egentligen inte, men jag tog mig tiden.. haha. Men, jag prioriterar annat just nu. Så skriver igen när det kommer en ledig stund!! So long!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0